Bursa'daki Teknoloji Kampı'na giderken meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden Baykar Uçak Mühendisi ve İHH Gönüllüsü Tarık Kesekçi, ebediyete intikalinin 1. yıldönümünde Nevşehir'deki kabri başında anılacak.

27 Kasım Pazar günü Rasim Uzer Camisinde kılınacak olan öğle namazının ardından Taşlıbel Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanlığında ki kabri başında dualarla anılacak.

Yer: Rasim Uzer Camisi (Namaz) 
Yer: Taşlıbel Mezarlığı

Tarih: 27.11.2021 

4 genç, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın gençlik oluşumu İstanbul Genç İHH’nın Bursa’da düzenlediği Teknoloji Kampı’na gitmek için İstanbul’dan yola çıktı. Gençler, Bursa’da bulunan İHH Marmara Afet ve Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenecek olan kampa giderken İstanbul - Bursa Otoyolu’nda geçirdikleri kaza sonucu olay yerinde hayatlarını kaybettiler. 

Nevşehirli Tarık Kesekci daha yeni baba olmuştu...

Tarık Kesekçi; aslen Nevşehirliydi, İstanbul’da ikamet ediyordu, 26 yaşındaydı ve yeni baba olmuştu. Üniversite yıllarından itibaren İHH’da gönüllü faaliyetlere katılıyor, yurt dışı organizasyonlarında yer alıyordu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ni bitirip Baykar Savunma Şirketi’nde uçak mühendisi olarak çalışmaya başladıktan sonra ise yeni yetişen nesile teknoloji aşkını aşılamak için gönüllü konferanslara katılmaya devam etti. Genç İHH’nın düzenlediği teknoloji kamplarına katılıyor ve bir genç olarak Akıncı gibi insansız hava araçlarında uçuş performans ve analiz mühendislik takımının lideri olarak onlara örneklik teşkil ediyordu.