66 yaşındaki Nevşehirli Nimet nine, pandemi nedeniyle yoğun mesai harcayan ve ailelerinden, çocuklarından ayrı kalan fedakar sağlık çalışanları ile polisleri bu bayramda da unutmadı.

Milli Mücadele döneminde kahraman Mehmetçiklerimiz için yaptıkları yemekleri cephelere taşıyan nineler vardı, Bugün ise pandemi sürecinde Sağlık çalışanları ve güvenlik güçlerine pasta, börek ve baklava yapan nineler var. Aradan asırlar geçsede Türk anasında O ruh hiç değişmedi...

Nevşehirli Nimet nine'den polis ve sağlık çalışanlarına bayram sürprizi ...

3 çocuk annesi 66 yaşında ki Nimet Kemikli isimli Nevşehirli bir ninemiz, Yeni tip Korona virüs(Covid-19) tedbirleri tam kapanma kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan Ramazan bayramının ilk günü evinde hazırladığı 2 tepsi böreği kolluk kuvvetleri ile Nevşehir Devlet Hastanesi yoğun bakım biriminde çalışan sağlık personellerine ikram etti.

Nevşehir Mehmet Akif Ersoy mahallesinde ikamet eden 66 yaşındaki Nimet nine, koronavirüs salgınıyla (COVID-19) mücadelede yoğun mesai harcayan sağlık çalışanları ve yine fedakarca çalışan Emniyet teşkilatı mensupları için kendi elleri ile bayramlık baklava yaptı.

Nimet teyzemiz şöyle söyledi; ''Aylardır tek başımayım, çocuklarımı çok özledim ben her bayramda tepsi tepsi tatlılar ve börekler yapardım. Bu bayramda hastalık nedeni ile ne gelen ne giden olamayacak. Bende dedim ki, bizler için fedakarca gece gündüz görev yapan Doktorlarımız, hemşire kızlarım, Polis oğullarım yesin, onlar yesin ki benimde geçmişlerimin ağazında bulunsun istedim. Bayramları mübarek olsun afiyetle yesin evlatlarım' 'dedi.

Nimet ninenin ikramı polislerimizi ve sağlık çalışanlarını duygulandırdı...

FİB Haber Merkezi olarak telefonla kendisine ulaşarak bayramını tebrik ettiğimiz Nimet nine yaptığı açıklamasında; "1,5 senedir evdeyim oğlum. 66 yaşındayım, annem, babam, kardeşlerim kayın validem kısaca aile büyüklerimin hepsi ahirete göçtüler. 3 evladım var onlarıda çok şükür başgöz edip evlendirdik. Şu pandemi salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağında bu Bayramı sessiz sedasız buruk geçiriyoruz. Tam kapanma nedeniyle de bu bayramda da gelenim gidenim olmuyor. Bende düşündüm evde bomboş dururken sağlık çalışanı ve polis evlatlarımız için bayramlık 2 tepsi börek yaptım. Onların işi çok zor hele hele bu dönemde üzerlerimizeçok hakları geçti. Hiçbirine kıyamam ben gadasını aldıklarıma. Nevşehir'in yerlisi olarak hepinize tüm hemşehrilerime hayırlı bayramlar dilerim. Rabbim devletimize milletimize zeval vermesin" dedi.

Pandemi döneminde gece gündüz demeden halk sağlığı için özveriyle çalışan sağlık çalışanları ve güvenliğimizin teminatı Polislerimiz için  “Yanınızdayız” mesajı verdi.

Moral bulan sağlık çalışanları ve polislerde anlamlı ikram için Nimet nine’ye teşekkür ettiler.

Ne diyelim Allah Nimet ninemizin Nimet nine'mizin o mübarek ellerinden öpüyoruz, Allah uzun ömürler versin....

Bu vesile ile tüm Emniyet personelimize, Askerimize, Sağlıkçılarımız ve eğitimcilerimize güç versin. Herkese hayırlı bayramlar...