Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Kalaba Kasabasından Şanlı Urfa İli Suruç İlçe Nufus Müdürü Börkön Hacının Oglu Murat Kerti (56) Vefat Etti.

Cenazesi Kalaba Merkez Camiinde Öğle Namazını Müteakip Kılınan  Cenaze Namazı sonrası Kalaba Kabristanlığında Toprağa verildi.

Suruç İlçe Nufus Müdürü Nevşehirli değerli hemşehrimiz Murat Kerti’nin Cenaze Törenine; Nüfus ve Vatandaşlık  Genel Müdürü Şefik AYGÖL, Genel Müdür Yardımcısı  Yusuf Güni,  Personel ve Mali İşler Daire Başkanı  Doğan Dinç, Avanos Kaymakamı Olgun ÖNER Nevşehir Il Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü  Ayşegül EKICI LAFCI , Avanos Ilçe Müdürleri , Emekli Il Nüfus Ve Vatandaslik Müdürü Ümmügülsüm ARIK ,Urfadan Gelen Il Nüfus Müdürü ve Ilçe Nüfus Müdürleri katılım gösterdiler.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 
“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kul*ları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.