Acıgöl Kaymakamlığı öncülüğünde, Acıgöl İlçesine bağlı Yuva köyünde Şehidimiz Hüseyin Usluca’nın adı çocukluğunu geçirdiği köydeki parka verildi.

Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş Yıldız, Şehidimizin babası Faruk Usluca ve değerli köy halkının katılımıyla park hizmete açıldı.

Topçu Er Hüseyin Usluca, 1994 yılında bölücü terör örgütünün İstanbul, Fatih İlçe Askerlik Şubesine düzenlediği terör saldırısı sonucu şehit olmuştu.

Hüseyin Usluca'nın babası Faruk Usluca, "28 yıl önce şehit düştü, o bize ziyarete gelemiyor biz ona ziyarete gidiyoruz. Vatan hainlerine karşı bayrağımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Bizler de sevinçler buruk oluyor." İfadelerini kullandı.

Baba, "Görevli gittiği yere bomba koymuşlar orada şehit düştü. Vatan düşmanlarını Allah kahretsin. Bizim ülkemizi gibi bir ülke dünya da yok. Devletimiz bizi ziyarete geliyor biz bununla gurur duyuyoruz." diye konuştu.

Hüseyin Usluca'nın annesi ise, "Mertebesi yüksek ama acısı derin. Kaderimizde bu varmış vatanımız milletimiz sağolsun. Devletimize Allah zeval vermesin." dedi...

Oğlunun yaşadıklarını anlatan anne, "Sabah babası uçak bileti almaya gitti. Künyesini çıkarmasını istedim boynu rahat etsin diye ama o 'şehit düşersem bu sana gelecek' dedi. Bu sözlerden kısa süre şehit haberi geldi." ifadelerini kullandı..

Kaynak: a haber