Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyesi, Aksaray eşrafından Orhan Ağaçlı'nın oğlu hayırsever işadamı İrfan Ağaçlı vefât etti. 

Birçok iş sektörde faaliyet gösteren şirketleriyle, Türkiye'nin büyümekte olan ilk 500 şirketi arasında bulunan Ağaçlı Şirketler Grubu ile Aksaray başta olmak üzere Nevşehir ve Türkiye'de çok sayıda istihdam sağlayan İrfan Ağaçlı, akciğer kanserine yenik düştü.

66 yaşında hayatını kaybeden Aksaray'ın hayırsever iş insanı İrfan Ağaçlı, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 

Parmaksız'dan taziye...

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yayınladığı taziye mesajında; "Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyesi, Aksaray eşrafından kıymetli dostum İrfan Ağaçlı’nın vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." dedi.

Salaş'dan Başsağlığı

NTB Başkanı İbrahim Salaş; "Bölgemiz iş insanlarından İrfan Ağaçlı'nın vefâtını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına ve AĞAÇLI ailesine sabırlar diliyorum. Makamı Âli, mekanı cennet olsun inşAllah" dedi.

Hayırseverlikte yarışan Ağaçlı ailesi fertlerinden iş insanı İrfan Ağaçlı'nın vefat haberi Aksaray ve Nevşehir başta olmak üzere tüm iş dünyasında derin üzüntü yaşattı.

İşte gelin şimdi İrfan Ağaçlı'nın babası Orhan Ağaçlı'yı anlatan bu videoyu gelin birlikte izleyelim...