Vali İnci Sezer Becel, Acıgöl ilçesini ziyaretlerinde, Acıgöl şehidimiz Latif Adıgüzel’in ailesine ziyaret etti.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve Nevşehir Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener ile birlikte Acıgöl şehidimiz Latif Adıgüzel’in ailesine ziyarette bulundu.

Şehidimizin ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Sezer Becel, “Vatanımız ve bayrağımız için canını feda etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi ve istek ve taleplerini dinledi.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir Acıgöl ilçesinde öğretmenlik yaptığı yıllarda hem öğrenci hem de sporcusu olan Latif Adıgüzel 19 Ağustos 2015 tarihinde Diyarbakır Lice’de teröristler ile çıkan çatışmada şehit olmuştu.

Ziyarette, İl müdürü Özdemir; Latif’i uzun yıllar boyunca tanıdığını çok karakterli, terbiyeli ve ahlaklı bir öğrenci ve sporcu olduğunu belirterek kendisini hiç bir zaman unutmayacağını belirtti.

İl Müdürü Özdemir’in arşivinden bulduğu şehidimize ait sporcu lisansı ve vesikalık fotoğrafını sayın valimiz İnci Sezer Becel tarafından şehidimiz’in ailesine taktim edildi.

Bu vesile ile başta Latif Adıgüzel olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına da sabır diliyoruz.