AK Parti Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda şunları ifade etti; 

Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına gece gündüz demeden insanlık için fedakârca hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Küresel Koronavirüs salgınına karşı yeni ulusal tedbirlerin karara bağlanmasında etkin ve başarılı çalışmalar yürüten başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya ve fedakâr tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Sağlık ordumuzun fedakârlığıyla, sürekli yenilerini hizmete aldığımız, kapasitelerini arttırdığımız hastanelerimizle ve güçlü altyapımızla sağlık alanında destan yazdık. Bu destanın başkahramanları sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Bu destansı kahramanlıklarını hiçbir vakit unutmayacağız. Bu çalışmalarla Türkiye’nin risklere karşı güven düzeyi daha da artmıştır. Fedakâr sağlık ordumuza; tedbirlere uyarak yardım etmek, iş yüklerini hafifletmek ve vefa borcumuzu ödemek 84 milyon vatandaşımızla hepimizin elindedir. Sağlıklı günlere hep birlikte kavuşacağız. Vatandaşlarımıza ve tüm dünyaya, sağlıklı günler diliyorum.
Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi