AK Parti Nevşehir teşkilatı İç Anadolu Bölgesi ‘Teşkilat Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme’ toplantısına ev sahipliği yapıyor.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde düzenlenen toplantıya AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı, Antalya Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran,  AK Parti Ankara , Eskişehir, Konya, Kayseri, Yozgat, Sivas , Kırıkkale, Aksaray , Niğde , Karaman , Kırşehir, Çankırı İl Başkanları, Genel Merkez Koordinatörleri,  Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, İlçe Başkanı Oğuz Kahraman yer aldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölgesi İstişare ve Değerlendirme Toplantımıza Nevşehir olarak ev sahipliği yapıyoruz. “Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Hep birlikte; Çalışacağız,daha çok çalışacağız… Güçleneceğiz, daha çok güçleneceğiz... Büyüyeceğiz, daha çok büyüyeceğiz…” dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran'da;"Genel Merkez İç Anadolu Bölge toplantımıza Nevşehir’de ev sahipliği yapıyoruz. Teşkilat Başkan Yardımcımız, Bölge Başkanımız Sn.Mustafa Köse başkanlığında, 2023 hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla AK Kadrolarımız ile yürüyoruz. Toplantımız hayırlara vesile olsun..." dedi.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı, Antalya Milletvekili Mustafa Köse; "İç Anadolu Bölgesi il başkanlarımız ve bölgeden sorumlu koordinatör arkadaşlarımızla Nevşehir’de istişare toplantısı gerçekleştiriyoruz…Türkiye'nin her noktasında teşkilatımızda aynı heyecan, aynı gayret, aynı inanç!" dedi.