Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye ekiplerince kent merkezindeki çeşitli alanlarda aralıksız sürdürülen altyapı,  üst yapı ve çevre düzenleme çalışmalarını, gece saatlerinde denetledi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden ve buradaki görüşmelerinin ardından akşam saatlerinde Nevşehir’e dönen Belediye Başkanı Rasim Arı, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Diriliş Meydanı, Saatçi Hoca Caddesi ve Emek Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Gece boyunca beraberinde başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri ile birlikte çalışma alanlarını gezen Arı, gece mesaisindeki işçilere kolaylıklar dileyen Arı, ilgililerden çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Diriliş Meydanı’nda gerçekleştirilen asfalt serimi sırasında buradaki esnaflarla bir süre sohbet eden Arı, bu bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla birlikte hem Diriliş Meydanı’nın sağlam bir altyapıya kavuşturulduğunu hem de yaya kaldırımı, aydınlatma, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları ile buranın cazibesini arttırdıklarını vurguladı.

Karşılaştığı vatandaşların ve esnafların sıcak ve samimi ilgisi ile karşılaşan Arı, yapılan bu hizmetlerin şehre hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Arı: “Nevşehir halkına hak ettikleri hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Yaptığımız çalışma programı ile şehir içerisindeki tüm yollarımızı daha modern ve konforlu hale getiriyoruz. Bunu gerçekleştirirken de büyük gayret ve özveri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.