İlk olarak TBMM'de Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'yi ziyaret eden Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, ardından da yatırım projeleri hakkında istişarelerde bulunmak üzere, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü makamında ziyaret etti.

İlbank Genel Müdürü Büyük ile Kavak kasabası yatırım ve projelerini görüştü ...

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, ziyarette alt ve üstyapı çalışmaları için ödenek talebi konularında istişarelerde bulundu.

Genel Müdür Yusuf Büyük’le belediyenin çalışmaları, Kavak kasabasında uygulanması planlanan projeler ve çeşitli konularda karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Bağcı, "gelişen ve değişen Kavak kasabamız adına Ankara ziyaret ve temaslarının oldukça verimli geçtiğini belirtirken inşallah kasabamız yeni yatırımlarla hak ettiği hizmete kavuşacaktır." dedi.

Ankara temaslarının çok güzel geçtiğini aktaran Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, “Bugün Belediye Başkanı arkadaşlarım ve AK Parti Milletvekilimiz Yücel Menekşe ile Ankara'da kasabamızın sorunları hakkında görüşmeler yaptık. Kavak kasabamıza yapılacak yatırımlar açısından çok verimli görüşme oldu. Bizleri misafir eden başta İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’e ve değerli hemşehrimiz Milletvekilimiz Yücel Menekşe'ye Kavak kasabam adına teşekkür ediyorum” dedi.