Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'yı ziyaret etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı Nevşehir Belediyesi Başkanlık girişinde karşıladı. Ziyarete, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar ve Belediye Başkan Yardımcıları da katıldı.

Başkan Arı, Bakan Albayrak'a Nevşehir projelerini anlattı...

Belediye Başkanı Arı, ziyarette Bakan Albayrak’a sunum yaparak Nevşehir hakkında bilgi verdi, Nevşehir Belediyesi’nin projelerini, yatırımlarını anlattı ve şehrin ihtiyaçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türkiye ekonomisinin başındaki isim olan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a ziyaretinin anısına hediye takdim etti. 

Ziyaret ilişkin Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı; "Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak'ı Nevşehir Belediyemizde ağırlayıp şehrimize dair uzun zamandır planladığımız mega projelerimizin istişaresini gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza vermiş olduğu desteklerden ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Hazine ve Maliye Bakanımız Sn Berat Albayrak’ın teşrifleriyle Nevşehir Belediye’mizi ziyaret ederek, belediyemizin ve Belediye Başkanımız  Rasim Arı’nın projeleri hakkında bilgi edindik Büyüyen,gelişen #Nevşehir’imiz için AK kadrolarımızla hep birlikte çalışıyoruz #SevdamızNevşehir" dedi.