Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Ankara temasları doğrultusunda bakanlıklar ve ilgili genel müdürlükleri ziyaret ederek Derinkuyu’da yapılacak projelerle ilgili istişarelerde bulundu.

Başkan Aksoy Adalet Bakanlığında...

İlk ziyaretini Adalet Baknalığına yapan Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy; "Adalet Bakan Yardımcılığı görevine atanan Kozaklılı hemşehrimiz Sayın Akın Gürlek’i ziyaret edip kendisine muvaffakiyetler temennisinde bulunarak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Ayrıca ilçemiz Adliye binası ile ilgili değerlendirme yaparak yeni Adliye binamızla ilgili sözünü aldık.Bizden desteklerini esirgemeyen Bakanımız Sayın Akın Gürlek’e,İl başkanımız Sn.Ali Kemikkıran’a,Milletvekillerimiz Sn.Mustafa Açıkgöz ve Sn.Yücel Menekşe’ye şahsım ve ilçem adına şükranlarımı arz ediyorum." dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğüne ziyaret...

Ardından Emniyet Genel Müdürlüğünde değerli hemşehrimiz Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan'ı ziyaret eden Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy; "Emniyet Genel Müdür yardımcımız Sayın Mustafa Çalışkan’ı Çakıllı köyümüzün muhtarı Seyit poyraz ve Çakıllı köyü dernek başkanı Ramazan Poyraz ile makamında ziyaret ederek değerlendirmelerde bulunduk.

Misafir perverliği, ilgi ve alakasından dolayı Genel müdür Yardımıcımız Sayın Mustafa Çalışkan’a teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Aksoy, Tarım ve Orman Bakanlığında Gizligider'le görüştü

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy; "Tarım ve Orman Bakan yardımcımız Sayın Ebu Bekir Gizlihider’i ziyaret ederek DSİ tarafından 22 Haziran’da ihalesi yapılan taşkın sel kanalı ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Misafir perverliği,ilgi ve alakasından dolayı Bakan yardımcımıza teşekkür ediyorum."

Günün son ziyaretini TBMM'de AK Parti Nevşehir Milletvekillerine gerçekleştiren Başkan Aksoy; "Milletvekilimizi makamlarında Çakıllı köyü muhtarımız Seyit Poyraz ve Çakıllı köyü dernek başkanımız Ramazan Poyraz ile birlikte ziyaret ederek,İlçemize yaptığımız ve yapacağımız yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulunduk." dedi.