Çim sahada idman gerçekleştiren futbol yaz kursundaki çocukları ziyaret eden Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, çocuklarla sohbet etti ve idmanlarına eşlik ederek gazoz ikramında bulundu.

İlçe halkına verdiği sözleri bir bir hizmete sunan Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, çocuklar ve gençlere yönelik projelere ise özel önem veriyor. Başkan Aksoy, bu doğrultuda müjdelerini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Her fırsatta çocuklar ve gençliğe hizmetin en önemli öncelikleri arasında yer aldığı ifade eden Başkan Aksoy, bu kez kendisiyle futbol oynamak isteyen çocukları kırmadı ve birlikte top oynadılar.

Çocuklar ve Gençler Önceliğimiz

Kendisinden futbol oynamak için saha isteyen çocuklar ve aileleriyle bir araya gelerek bölgede incelemelerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “İlçemizde projelerimizi hayata geçirirken önceliğimizi daima çocuklarımız ve gençlerimiz olarak belirliyoruz. Eğitim ve spor noktasında Derinkuyu belediyesi olarak her zaman hizmetinde olduğumuz yavrularımız için Tribünlü Çim Saha, Kapalı Spor Salonu, Kapalı Halı Saha ve Gençlik Merkezi projeleri için Bakanlık nezdinde gerekli onayı aldık. Gerekli çalışmalar devam ediyor. En kısa sürede ilçemize yapılacak GENÇLİK ve SPOR yatırımları, Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Belediyemiz arasında imzalanacak protokol ile çalışmalara başlanacaktır. Onların yaşamaktan huzur bulduğu bir ilçe inşa etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey çocuklarımızın mutluluğu için” dedi.