Derinkuyu Belediyesi Yaz Futbol kursu kapılarını geleceğin futbolcularına açtı.

Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Derinkuyu Belediyesi tarafından 2009, 2010, 2011, 2012 doğumlu gençler için açılan futbol kursunu ilk gününde ziyaret ederek kursiyer gençlerle sohbet etti.

Antrenör Ümit Kabak nezaretinde gerçekleşen antrenmanı ziyaret eden Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, geleceğin başarılı sporcularının yetişmesi için belediye olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade etti.

Sporculara seslenen Başkan Aksoy, “Sizlerden herşeyden önce Sportif, ahlaki, dostluk ve kardeşlik yönünden çok başarılı adımlar atmanızı bekliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Bülent Aksoy ; “Derinkuyu Belediyesi olarak her yönüyle sportif faaliyetleri sürdürürken, sizlerin yetişmesine katkı sunmaya devam edeceğiz. Biraz daha içinizden yetenekli olan arkadaşlarımızı gerek Derinkuyu spor’un, gerekse kulübümüz alt yapısını oluşturmak üzere, başarılı bir yol kat edebilmesi için yer almasını diliyoruz. Onun için çok çalışmanız gerekiyor. Özellikle hem sportif yönden, hem de ahlaki, dostluk ve kardeşlik yönünden çok başarılı adımlar atmanız gerekiyor. İnanıyorum ki; buradaki teknik ekiple beraber, belediyemiz bünyesindeki çalışan arkadaşlarımız sizin için her türlü gayreti, özveriyi göstereceklerdir. Gerek malzeme, saha ve çalışacağınız alanlar açısından, gerekse spor dışı faaliyetlerinizi sürdüreceğiniz çalışmalar açısından elimizden gelen her şeyi yapacağımızı ve esirgemeyeceğimizi bilmenizi isterim. Aileleriniz sizi, bize güvenerek gönderiyor. Biz de bu güveni en üst seviyede sizlere hissettirmemiz lazım. Yetişecek olan sporcularımızın, özellikle hem spor ahlakı ile, hem de futbol becerisi ile, bunun yanı sıra eğitim ve öğretimlerini de aksatmadan eğitimdeki başarısıyla geleceğe en iyi şekilde hazırlayacağı mızın bilinmesini isterim” şeklinde konuştu.

Bu günün küçükleri yarının büyükleri için her daim yanlarında olduğunu belirten Başkan Aksoy, bütün çocuklaramıza başarılar diledi.