Derinkuyu Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldı.

Birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan Aşure Günü’nü vatandaşlara aşure ikramında bulunarak kutlayan Derinkuyu Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Cami çıkışında vatandaşlarla, resmi kurum ve kuruluşlarla, Kur'an kurslarına aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

Derinkuyu Belediyesi 1000 Kişilik Aşure Dağıttı.

Cuma namazı çıkışında Fadimana ve Mustafa Ekmekci camii de gerçekleşen dağıtıma katılıp kendi eliyle vatandaşlara aşure dağıtan Belediye Başkanı Bülent Aksoy yapmış olduğu açıklamada; “Muharrem ayı olması dolayısıyla ilçemizde aşure ikramında bulunduk. Allah kabul etsin, bolluk ve bereketi arttırsın” dedi.

Başkan Aksoy; "Dayanışma ve paylaşma ruhunun ön plana çıktığı muharrem ayının barış ve hoşgörü getirmesini ve dağıtılan aşurenin kabulü için yüce Allah'tan duacıyız. Cenab-ı Hak bu millete afet ve zulüm göstermesin, herkese afiyet olsun" ifadelerini kullandı.

Muharrem ayı dalayısıyla ilçede düzenlenen aşure ikramından memnuniyet duyan Derinkuyulu vatandaşlar, yapılan etkinlikten dolayı Belediye Başkanı Bülent Aksoy'a teşekkür ettiler.