Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımlarında Derinkuyu İçme Suyu ve İçme Suyu Paket Arıtma Tesisinin temeline ilk harç, Belediye Başkanı Bülent Aksoy ve protokol üyeleri tarafından butona basılmasıyla döküldü.

Bakan Kurum, okunan duaların ardından temeli atılan hizmetlerin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Derinkuyu İçme Suyu ve İçme Suyu Paket Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy yaptığı açıklamada; "Sevdamız Derinkuyu için çalışmamıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bugün Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'un İlimizi ziyaretinde içme suyu şebekesi ve içme suyu arıtma tesisimizin yapım işinin temel atma törenini gerçekleştirdik. Yapılan tören ardından ilçemiz için taleplerimizi ilettik." dedi.

Sonrasında Bakanlıktan Derinkuyu Belediyemize 

✅2. Etap Toplu Konut 

✅2 Milyon TL Nakdi Yardım

✅Yol Süpürme Aracı

✅Çöp Toplama Aracı desteği sağlandı. 

“Söz verdiğimiz gibi halkımıza hizmete ara vermeden devam ediyoruz” diyerek “Derinkuyu’muz için durmak yok” ifadesine yer veren Belediye Başkanı Bülent Aksoy; "Ben buradan bizleri hiç bir zaman Yalnız bırakmayan desteklerini her daim hissettiren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve ekibine, İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran’a, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve Sayın Yücel Menekşe, İl Genel Meclisi Başkanımız Sayın Gürbüz Dinç’e şahsım ve tüm hemşerilerimiz adına şükranlarımı arz ediyorum."dedi.

#HerşeyDerinkuyuiçin
#SevdamızDerinkuyu
#Memleketişigönülişi