Derinkuyu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Derinkuyu Belediyesi Spor Kompleksi'nin yapımı devam ediyor.

25.802 m² inşaat alanına sahip Spor Kompleksi, çevre düzenlemeleriyle birlikte yaklaşık 36 milyon liraya mal olacak. 250 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu, Doğal çim yüzeyli futbol sahası, 4’lü çelik soyunma odası, 500 seyirci kapasiteli Portatif Tribün ve Aydınlatması, Mahalle Tipi gençlik merkezi, halı saha bölümleriyle 2023 yılı sonuna kadar tamamlanarak hizmete girmesi hedeflenen projenin Nevşehir ve Derinkuyu ilçe sporuna önemli katkılar sağlaması amaçlanıyor.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, ilçeye kazandırılan Derinkuyu Belediyesi Spor Kompleksi'nin inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerdne bilgi aldı.

DERİNKUYU İLÇEMİZE MODERN BİR SPOR SALONU KAZANDIRIYORUZ

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy; “Kıymetli hemşehrim ilçemizin en büyük eksiklerden biri olan Spor kompleksi inşaatımız hızla devam ediyor. Oyun sahası, seyirci tribünü, soyunma odaları ve diğer bölümleriyle ilçemize yeni ve modern bir Spor Kompleksi  kazandırıyoruz. Spor Kompleksi'miz yaklaşık 36 milyon liraya mal olacak ve inşallah en kısa sürede hizmete sunmayı hedefliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimiz, onların eğitimi, spora yönelmeleri ve her bakımdan gelişmeleri için birçok projeyi hayata geçireceğiz. Sizler en güzeline,en iyisine en kalitelisine layıksınız. Derinkuyu Belediyesi Spor Kompleksi'mizin ilçemize ve gençlerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

Başkan Aksoy, tesisin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Sayın Bakanımıza, İl Başkanıma, Milletvekillerimize şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum" dedi.

T.C  Gençlik Ve Spor Bakanlığı 
Bu Tesis Gençlik Ve Spor Bakanlığı Tarafından Yaptırılmaktadır.
İşin Adı: Derinkuyu İlçesi Spor Kompleksi İnşaat Yapım İşi 
Denetim Hizm: Derinkuyu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü
Yüklenici: Zübeyiroğlu Otomotiv İnş.Gıda.Petrol Ltd.Şti.
İhale Bedeli: 35.440.000,00
İşe Başlama Tarihi : 25.10.2022
İş Bitiş Tarihi : 19.09.2023