Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Karayolları 6. Bölge Müdürü Erhan Özkaya’yı makamında ziyaret ederek, ilçede devam eden ve yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundular. 

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy yaptığı açıklamasında; "Karayolları Genel Müdürlüğü ve 6. Bölge Müdürlüğü ile birlikte yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda Ulaştırma ve Altyapı bakanlığımız tarafından yatırım proğramına alınan ve proje çalışmalarına başlanan “Derinkuyu-3.Bl.Hd il yolu yani (Aksaray/Niğde istikametini) birbirine bağlayacak olan Çevre yolu için Kayseri Karayolları bölge müdürümüzü ziyaret ederek değerlendirmelerde bulunduk." dedi. 

Başkan Aksoy açıklamasında; "Niğde Aksaray istikametini birbirine bağlayacak olan çevre yolunun Yatırım proğramına alınmasında bizlerden desteğini esirgemeyen İl başkanımız Mustafa Rauf Yanar'a, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun" dedi.