Derinkuyu Belediyesi öncülüğünde ilçeye doğalgaz getirilmesi için başlatılan çalışmalarda mutlu son. Müjdeyi Başkan Aksoy verdi!

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Ramazan Bayramı sonrası doğal gaz çalışmalarının başlayacağı müjdesini verdi. 

Bu kapsamda Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş. ve Derinkuyu Belediyesi arasında Doğalgaz Dağıtım ve Kurulum Protokolü imzalandı.

SÖZ VERDİK YERİNE GELDİ...

Doğalgazın Derinkuyu'ya gelmesi için büyük emek verdiklerini vurgulayan Başkan Aksoy, “Seçim çalışmalarında Derinkuyu’ya doğalgazı getireceğiz diye halkımıza söz vermiştik. Şimdi vermiş olduğumuz bir sözü daha tutmuş olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kapadokya Enerya Gaz Dağıtım A.Ş. İşletme Müdürümüz ile bugün iletim hattı çalışmalarının başlaması için gerekli imzaları attık. Kısa sürede çalışmalar başlayacak ve ilçemiz artık doğalgaza kavuşacak” dedi.

Derinkuyu'da Doğalgaz çalışmaları başlıyor

Derinkuyu için kalıcı projelere imza atan Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Enerya Kapadokyagaz ile yaptığı görüşmeler sonucu Ramazan Bayramı sonunda doğal gaz alt yapı çalışmalarının başlayacağı müjdesini verdi.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, yaptığı açıklamasında;

Ne Dediysek O..
"-Elhamdülillah İlçemiz bir hizmete daha kavuşuyor, 
-Ayinesi İştir Kişinin Lafa Bakılmaz

”Doğalgaz” İlçemize Hayırlı Olsun.

Başkan Aksoy; "Derinkuyu Belediyemiz ile Kapadokya Enerya Gaz Dağıtım A.Ş.  arasında ilçemizde doğalgaz arzı sağlanması için protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile Kapadokya Enerya Gaz Dağıtım A.Ş. tarafından dağıtım inşaasına Ramazan Bayramı sonrasında başlanacaktır.

Bizlere Derinkuyu’muza hizmet için desteklerini hiç esirgemeyen, başta Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a, Enerji Bakanımız Sn.Fatih Dönmez’e Ak Parti İl Başkanımız Sn.Ali Kemikkıran’a Milletvekillerimiz Sn.Mustafa Açıkgöz ve Sn.Yücel Menekşe olmak üzere ilçemize Doğalgaz arzı sağlanmasında emeklerinden dolayı Botaş Genel Müdürü Sn.Burhan Özcan’a, Eüaş Genel Müdürü Sn.İzzet Alagöz’e, Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Faruk Özaltın ve İşletme Müdürü Sn.Özenç Gezgin’e şahsım ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum." dedi.