Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, TMO tarafından alımı yapılan patatesleri yerinde inceleyerek, yüzleri gülen çiftçilerimizin mutluluklarına şahit oldu.

AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Varol ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yıldırım'ın da eşlik ettiği ziyarette patates çiftçileriylede bir süre görüşerek sohbet eden Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy yaptığı açıklamasında; "Çiftçilerimizden alımı yapılan patatesleri yerinde inceledik. Çifçilerimizin yüzleri gülüyor Maşallah. Emektar çiftçimizin ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her daim yanındayız." dedi.

Aşk ve Sevda ile çalışan yorulmaz...

Başkan Aksoy; "Sn Cumhurbaşkanımızın talimatıyla TMO çiftçimizin elinde kalan patatesi, satın aldı. Alınan mahsüller 81 ildeki ihtiyaç sahibi ailelerimize bedelsiz dağıtılacaktır. Destekleriyle emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a İl Başkanımız Ali Kemikkıran’a ve Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe'ye hemşerilerimiz çiftçilerimiz adına teşekkür ederim." ifadelerinde bulundu. 

#GayretineŞahidizErdoğan