Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen Hacı Bektaş Veli Anma etkinliğine katıldı.

Helikopter ile Dedebağı bölgesine inen Erdoğan, buradan etkinliğin düzenleneceği Hacıbektaş Cumhuriyet Meydanına geçti. Erdoğan’ı Dedebağı’nda karşılayanlar arasında Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok da vardı.

Başkan Altıok, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hoşgeldiniz derken görüşmesinde Hacıbektaş’a Doğal Gazın getirilmesiyle ilgili söz aldı.

Dedebağı’na inen Erdoğan’ı karşılayan Başkan Altıok, burada yaptığı görüşme sırasında, Erdoğan’a Hacıbektaş’ın doğal gaz sorununu iletti. Erdoğan, alanda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i bizzat arayarak ”Hacıbektaş ilçesinin doğal gaz sorunu çözelim, bu kış Hacıbektaş’ta doğal gaz kullanılacak” dedi. Başkan Altıok’un helikopter pistinden tören alanına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın otobüsünde gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’u diğer taleplerini dinleyip çözüm üretmek için makamına da davet etti.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok ”CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatlarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Hacıbektaş’ta en iyi şekilde ağırladık” dedi.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’un Ağustos ayı sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara’da bir araya gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberhacibektas.com