Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, öğle yemeğinde Nevşehir Kalesi’nde çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarında görev alan belediye personelleri ile buluştu.

Belediye Başkanı Rasim Arı, Cuma Namazı öncesinde Nevşehir Kalesi’nde incelemelerde bulundu. Kale çevresindeki çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları hakkında bilgiler alan Arı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri ile birlikte öğle yemeği yedi.

Kale çevresinde yoğun bir mesai harcayarak görev yapan tüm belediye personellerine teşekkür eden Arı, “Bizler her birimimizde görev yapan odacılarımızla, çaycılarımızla, teknisyenimizle, mühendisimizle, operatörümüzle, şoförümüzle, memurumuzla, müdürümüzle büyük bir aileyiz. Bu ailenin fertleri olarak yaptığımız işi en güzel şekilde yapacağız. Hangi işi yapıyorsak en güzelini, en kalitelisini yapacağız. Bu şehrin daha sağlıklı daha yaşanabilir bir kent olması için el birliğiyle çalışıyoruz. Bu konuda halkımızın omuzlarımıza yüklediği önemli bir yük var. Bu kadim şehrin insanına hep birlikte hizmet edip, şehrimizi hep birlikte kalkındırıp, marka şehir yapacağız. Nevşehir’imizin her köşesine hizmet elimiz dokunacak.” dedi.

Arı yemeğin ardından çalışanlara bir süre sohbet etti.