Nevşehir'de yaşayan Trabzonspor taraftarları, 38 yıllık hasretin ardından şampiyonluğa hazırlanıyor.

Fanatik Trabzonspor taraftarlığıyla bilinen Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Cumartesi günün oynanacak olan Trabzonspor-Fraport TAV Antalyaspor maçını birlikte izlemek için Trabzonspor'a gönül veren il genelindeki tüm borda mavili taraftarları davet etti.

Başkan Ateş; "Bize heryer ORTAHİSAR"

İstanbul’un futboldaki saltanatına başkaldıran, Anadolu’nun ilk şampiyon takımı Trabzonspor, yıllar sonra bir kez daha kupa kaldırmak için biz hazırız açıklamasında bulunan Fanatik Trabzonspor taraftarı Ortahisar Belediye Başkanı yaptığı çağrısında; "Bordo Maviye gönül vermiş tüm kardeşlerimizi, Cumartesi akşam oynanacak Trabzonspor - Antalyaspor şampiyonluk maçımızı, taraftar grubu halinde izlemeye Uçhisar'daki DENİZ Cafe’ye bekliyoruz…Spor Toto Süper Lig'de 35. hafta öncesi şampiyonluğu matematiksel olarakta garantilemeye çok yaklaşan takımımızın şampiyonluk kutlaması için atkılarınızı, bayraklarınızı alın gelin." dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş’in çağrısıyla Nevşehir il genelinde yaşayan Trabzonsporlu taraftarların maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Bize her yer Trabzon der gibi, Nevşehir'de de cumartesi günü yer bordo, gök mavi olacak.