Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, sportif faaliyetlere daha çok öğrencinin katılabilmesi için okullara spor malzemesi desteğinde bulundu. Spor malzemelerini alan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamasında; "Kasabamızda bulunan Ortaokullarımızın idarecilerini ziyaret ederek, öğrencilerimize spor malzemeleri hediye ettik. İdarecilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize derslerinde başarılar dileriz..." dedi.

Eğitim ve spora katkılarıyla adından söz ettiren Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, örnek bir çalışmaya daha imza attı. Başkan Ateş kasabadaki okullara spor malzemesi desteğinde bulundu.  Burada öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ateş, öğrencilere malzemelerini elleriyle dağıttı. Malzemelerini alan öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.

“Geleceği aydınlatacak yıldızlarımızsınız”

Başkanlık öncesi çeşitli okul ve kurumlarda İdarecilik ve Öğretmenlik görevinde de bulunan Başkan Mustafa Ateş, spor malzemesi desteğini Ortahisardaki sportif faaliyetlere daha çok öğrencinin katılması için yaptıklarını belirterek, “Ne mutlu bugün burada Ortahisarımızın geleceğindeki sporcularına küçük de olsa bir katkı sağlıyoruz. Sizlerin hem eğitim hayatı, hem sosyal hayatı, hem spor hayatı Ortahisar Belediyesi olarak bizi çok ilgilendiriyor” dedi.

“Sizleri çok, ama çok seviyoruz”

Sizlerin okul bahçesinde ki o seslerinizi duymak bize inanın o kadar güç katıyor ki. Sizleri ne kadar çok sevdiğimi anlatamam. Okullarınızda en güzel şekilde spor etkinliklerinizi, eğitim öğretim faaliyetlerinizi yaparsanız Ortahisar Belediye Başkanınız olarak, bir öğretmeniniz olarak, bir meslektaşınız olarak sizlerin her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Sizleri çok, ama çok seviyoruz.”