Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir Şubesi'ni ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

TÜGVA binasını ziyaret eden Başkan Ateş’e Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir Başkanı Selçuk Cingitaş tarafından bilgi verildi. 

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş; "Nevşehir TÜGVA başkanımız ve eski öğrencim olan Selçuk Cingitaş'ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledik. Hayırlı uğurlu olsun, Allah muvaffak etsin..." dedi.

Belediye Başkanı Ateş, burada yaptığı konuşmasında; ​​​​​​“Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Bir milletin geleceğini garanti altına alması için gençlere yatırım yapması şarttır. Bizim de en değerli varlığımız idealist, vatanını, milletini, devletini ve bayrağını seven gençlerimizdir. Gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip çıkması çok önemli. Allah gençlerimizin yolunu açık etsin. Bizler her zaman gençlerimize destek oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir Başkanı Seçuk Cingitaş'ta ziyaretinden dolayı Başkan Ateş'e teşekkürlerini sunarak, “Yeni Türkiye idealine hizmet amacıyla TÜGVA Nevşehir çatısı altında bir araya geldik. Türkiye Gençlik Vakfı olarak, dünya ile her alanda rekabet edebilen bir Türkiye hedefi doğrultusunda etkin hizmet yürütmeyi ana çalışma olarak belirledik. Bu yolda hareket ederken, sizin gibi büyüklerimizin desteğini hissediyor olmak bizlere güç veriyor” diye konuştu.