Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kavak Kasabasının daha modern ve estetik bir görünüme kavuşması için Kavak Belediyesi tarafından yürütülen kilitli parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı göreve geldiği günden bu yana “ Bozuk yol kalmayacak.” sloganıyla yol yapım çalışmalarının talimatını vermişti. İlk günden bu güne tüm Kavak genelinde bir yandan kilit parke taş bir yandan da sıcak asfalt yol çalışmaları, yoğun bir şekilde devam ediyor.

‘’Hiçbir vatandaşımın ayağı toza, çamura değmeyecek’’

Konu ile ilgili açıklama yapan Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı,‘’Göreve geldiğimiz günden itibaren öncelikli hedeflerimiz arasında yer alan; mahalle ve sokaklarımızı altyapı kilitli parke döşeyerek ve asfalt dökerek vatandaşımızı kışın yağmur çamurdan, yazın tozdan kurtarma çalışmalarımıza ivedi bir şekilde devam ediyoruz. Ekiplerimizce yürütülen çalışmalar kapsamında altyapı kilitli parke taşı asfaltlama ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın refahı için yaptığımız çalışmalara planlarımız doğrultusunda devam ediyoruz. 

Birçok mahallemizi çamurdan kurtardık. İnşallah tüm Kavak sakinlerimizi temiz ve güzel yollara kavuşturacağız. Hiçbir vatandaşımın ayağı çamura değmeyecek. Kavaklı hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. ‘’ dedi.