Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, sık sık gerçekleştirdiği hasta ve yaşlı ziyaretleri sırasında vatandaşlarla tek tek ilgilenerek taleplerini dinliyor.

Yaşlı ve hasta olan aileleri ziyaret ederek onlarla sohbet edip gönüllerini alan Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

İlk olarak Eren'i ameliyatı sonrası evinde ziyaret eden Başkan Çekiç; "Yavrumuz Ali Eren’e ameliyatı sonrasında geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk ve çok sevdiği Beşiktaş formasını bir Galatasaraylı olarak kendi ellerimle giydirdim. Güzel günlerde kullanman dileğiyle" dedi.

Ardından da hasta ziyaretine devam eden Başkan Çekiç; "Elmas ablamız (Kellahlı Elmas) biraz rahatsızlanmış. Geçmiş olsun. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin değerli büyüklerimiz." dedi.

“YAŞLILARIMIZDAN HAYIR DUASI ALMAK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ MOTİVASYON KAYNAĞIDIR”

Bizler Kaymaklı Belediyesi olarak hastalarımızdan ve yaşlılarımızdan gelen her talebi emir telakki ediyor, isteklerini seri bir şekilde yapma gayreti ediyoruz. Yaşlılarımız bizim tarihimiz, kültürümüz. Onlar dün ile bugün arasında köprü vazifesi gören en değerli varlıklarımızdır. Bizim kültürümüzde büyüğe saygı ile küçüğe de sevgi ile yaklaşmak vardır. Tecrübeleriyle topluma yol gösteren değerli büyüklerimize gereken saygıyı göstermek hepimizin görevidir. Yaşıları ziyaret edip, ellerini öpüp, hayır dualarını almak bizlerin en önemli motivasyon kaynağıdır. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.