Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, İLBANK Kayseri Bölge Müdürü Sönmez Ata ve İLBANK Kayseri Şube Müdürü Şinasi Uzun'u makamında ağırladı.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, Göreme Belediyesi ile İLBANK Kayseri Bölge Müdürlüğü 2021 yılında Göreme kasabasında yapılacak olan alt yapı yatırımları için istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Eren, müjdeyi sosyal medyadan duyurdu! 

Toplantı sonrası, Göreme halkına müjdeyi sosyal medya hesabından duyuran Belediye Başkanı Ömer Eren şu açıklamalarda bulundu; "Doğalgaz, Kanalizasyon, Yağmur suyu, İçme suyu, Medaş ve Türk Telekom direklerinin yer altına alınmasına dair alt yapı çalışmaları Nisan ayında başlanacak olup belediyemiz Fen Birimi ve ilgili kurumlarla tüm projelerin bir bütün olarak yapılması planlanmıştır." dedi.

Göreme Halkının Hayali Gerçekleşiyor…

Başkan Eren; "Göremeli vatandaşlarımıza getireceğimiz bu hizmetler torunlarımıza da miras kalacak olup beldemizin kalkınması ve yaşanan alt yapı problemizin son bulması adına milat niteliğindedir. Bu zorlu sürecin getireceği sıkıntıların farkında olunup, siz değerli vatandaşlarımızın projelerin yapım süreçlerinde hoşgörülerine sığınır en kısa sürede bitirileceğini taahhüt ederiz." dedi.

Toplantının ardından ziyaretleri için teşekkürlerini sunan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, "Kanalizasyon, yağmur suyu ve içmesuyu inşaatı yapım işi ihalesinde desteklerini esirgemeyen İLBANK Kayseri Bölge Müdürü Sayın Sönmez Ata'ya ve İLBANK Kayseri Şube Müdürü Şinasi Uzun'a çok teşekkür ederim." ifadelerinde bulundu.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ve hediye takdimi ile son buldu.