Nevşehir'in termal kaplıcaları ile ünlü Kozaklı ilçesinde son yıllarda büyük sorun haline gelen yollarda ki bozulmalar çözüme kavuşuyor. Bu kapsamda Kaplıca bölgesi güzergahında başlayan sıcak asfalt çalışması ilçe merkezinde devam ediyor. 

Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu sıcak asfalt çalışması ile 'Kozaklı'da yollarımız çiçek gibi olacak' dedi.

Başkan Kabukcuoğlu; "Durmuyoruz, yorulmuyoruz, Azimle çalışıyoruz. İlçemizde yollarımızı, sokaklarımızı ve caddelerimizi çiçek gibi yapıyoruz. Sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Allah Devletimize zeval vermesin. Söz verdiğimiz gibi en güzel yollar termalin gözbebeğinde olacak. Sabırla beklediğiniz için çok teşekkür ederim." dedi.

Daha yaşanılabilir bir Kozaklı için özveriyle çalıştıklarını ifade eden Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu; "Vatan sevgisi, ona hizmetle ölçülür... Her şeyin en güzeline layık halkımız için en güzel yolları yapıyoruz. Allah’ın izniyle belirlenen program dâhilinde vatandaşlarımızı yazın tozdan kışın çamurdan kurtaracağız. ” dedi.