Nevşehir merkez Mustafa Parmaksız Caddesi, Terminal Kavşağı ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TUİK Kavşağı alternatif yol yapım çalışmalarını gece yerinde denetleyen ve teknik ekiplerden bilgi alan Başkan Arı, “Nevşehir halkına hak ettikleri hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Gece saatlerinde İlk olarak Mustafa Parmaksız Caddesine gelen Belediye Başkanı Rasim Arı, Başkan Yardımcıları Bektaş Demir, Ersan Erkut ve teknik ekibinde hazır bulunduğu incelemede, çalışmalarda gelinen son durumu inceledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt çalışması öncesinde gerçekleştirilen zemin iyileştirme ve yaya kaldırımı yapım çalışmalarını izleyen Arı, ilgili birim müdürlerinden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Cadde üzerindeki incelemeleri sırasında açık işyerlerini de ziyaret eden Başkan Arı, esnaflarla ve vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Esnaflar burada Mustafa Parmaksız Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Arı’ya teşekkür etti. Arı, “Yaptığımız çalışma programı ile birlikte şehir içerisindeki tüm yollarımızı daha modern ve konforlu hale getiriyoruz. Bunu gerçekleştirirken de büyük bir gayret ve özveri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nevşehir’e hizmet etmek için gece gündüz demeden, yorulmadan çalışacağız.” diye konuştu.

Arı daha Gazi Stadı etrafındaki düzenleme çalışmalarını da inceledikten sonra Aksaray yolu üzerindeki Terminal Kavşağını inceledi. Burada gerçekleştirilen peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları hakkında bilgi alan Arı, çalışmaların kısa sürede tamamlanması talimatını verdi.

Arı son olarak TUİK Kavşağı ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesini birbirine bağlayan yolda süren çalışmaları denetledi. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve sanayi bölgesinden şehir merkezine alternatif olarak hizmet verecek çift şeritli yolun Kurban Bayramı öncesinde trafiğe açılacağını kaydeden Arı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve sanayi bölgesinden şehir merkezine ulaşmak isteyen araç sürücülerinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesini takip ederek Nevşehir Kalesi yanından Göre Yolu Kavşağı ve TUİK Kavşağı’na ulaşacaklarını belirtti.