Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, il genelinde yatırım, üretim ve istihdam sağlayan kişi ve kurumları ziyaretlerine devam ediyor.

Belediye Başkanı Savran bu kapsamda, Dalgıç pompa ve motoru, Jeotermal Pompa ve Motoru Üretimi, 41 ülkeye İhracatı, şehrimizin çalışacak gençlerine sağladığı olanak ve istihdamla Nevşehir’mizin Dünya ya açılan marka değeri Msp Pumps & Motors’u Nevşehir OSB'deki üretim üssünü ziyaret etti.

Başkan Savran, ziyaretleri sırasında pompa ve motor üretimi hakkında Msp Pumps & Motors yetkililerinden geniş bilgiler aldı ve şehrimiz için su konusunda daha az enerji maliyetleriye, daha temiz su kaynaklarını en hızlı, en iyi ve en temiz şekilde halkımıza ulaşması için karşılıklı istişarelerde bulundu.

Bizde FİB Haber ailesi olarak, üretici ve yatırımcı dostu Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Savran'a, yerinde nazik ziyaretleri için teşekkür eder, kendilerine ve üretimiyle şehrimizin marka değeri olan MSP Pumps & Motors ailesine başarılarının devamını dileriz.