Gönül Belediyeciliği ve hizmet yolculuğunda vatandaşların yanında olup, onların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Savran, gittiği mahalle ziyaretlerinde gönülleri fethediyor.  

Özellikle havalarında ısınması ile birlikte makamında hiç oturmayan her fırsatta Nevşehir'de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Savran, gelen talep ve beklentileri de değerlendiriyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Mahalle ziyaretleri kapsamında Sümer mahallesindeki esnaf ve vatandaşları dolaşıp hem gönül aldı, hemde onlarla sohbet edip beklentileri birinci ağızdan dinleme fırsatı yakaladı.

Başkan Savran’a Başkan Yardımcıları Ersin Erol, Furkan Feralan, birim müdürleri ve Sümer Mahallesi Muhtarı Tahsin Ağaçdelen'de eşlik etti. 

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran "gönül belediyeciliği ile gönüllere dokunmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Savran; "Bugünde Sümer Mahallemizdeydik. Hemşehrilerimizle kucaklaşmaya devam ediyoruz. Karşılıksız sevginin tek mimarı olan çocuklarımızla hasret giderip; Yakında mahallemize yapacağımız süprizler hakkında konuştuk." dedi.

Başkan Savran; "Belediyecilik her şeyden önce gönül işidir. Yüreklere dokunabilme çabasıdır. Bizlerde Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi Nevşehirimizde gönül seferberliği, gönül belediyeciliği gayretindeyiz. Yüzlerde oluşan bir tebessüm, gıyabımızda edilen her dua, samimiyet  bizim için her şeyden önemlidir” dedi.

Ziyaret ettiği her yerde gerek samimiyeti gerekse mütevaziliği ile vatandaşların büyük ilgi ve sevgisine mazhar olan Başkan Savran bu tavrıyla da her kesimin bir kez daha takdirini kazandı.