Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kent merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda Güzelyurt mahallesi muhtarı Halit Yüncü'yü ziyaret eden Başkan Savran, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Fatma Güneş ve Kız Pansiyon öğrencilerinin taleplerine ilişkin istişarelerde bulundu.

Mahalle sakinlerinin isteklerini tek tek not alan Başkan Savran, Muhtar Yüncü'ye Belediyenin yapacakları hizmetleri müjdeledi. 

Yapılan görüşmenin ardından Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü'de müjdeleri mahalle sakinlerine açıklayarak Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'a teşekkür etti.

Muhtar Yüncü şu açıklamalarda bulundu; "Muhtarlığımıza bizlerin ziyaretlerine gelen Değerli Nevşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Savran'ı misafir ettik...

Bu güne kadar Mahallemiz Güzelyurt'ta yapılmış ve yapılacak olan hizmetleri yeni projeleri gündeme getirilmiş olup bilgi paylaşımı ve fikir telakkisinde bulunduk...

Değerli Başkanımız Mahalle sakinlerimizin istedikleri ve arzu ettikleri işlerin bu seneki programda tek tek kalem kalem yapılacağını hizmetlerin eksiksiz tamamlanacağının müjdesini verdiler...

Yapılacak hizmetlerden bazı başlıkları Mahalle sakinlerimizden ve kıymetli Nevşehirli hemşehrilerimize duyurmanın sevinci içerisindeyiz..

1.) Güzelyurt Vefa Küçük Caddesi Nafiz Dirikoç Sağlık Ocağı yanına Fatura tahsilat bürosu şeklindedir.

2.) Mallemizde bulunan Göktürk 1 Göktürk 2 Parkların yenilenmesi Spor alanının basketbol sahasının ve voleybol alanının yenilenmesi..

3.) Özenkur Parkının yenilenip modernize edilip ışıklandırılması,  

4.) Öztürk Parkının Yenilenip modernize edilmesi,

5.) Park içindeki oyun sahasının zemininin elden geçmesi..

6.) Güzelyurt Mahallemizdeki Dolmuş durakların yenilenmesi eksik yerlere yeni dolmuş duraklarının konulması,

7.) Güzelyurt Mahallemizde yeni ATM Bankamatik noktaları tespiti ve çalışması.