Nevşehir Amatör Telsizciler Derneği, TFF BAL'da mücadele eden Suvermez Kapadokya Spor yöneticileri ve teknik heyeti, Katıldıkları Özel Turnuvada 2. olan Nevşehir Belediyespor U-15 Takımı teknik heyeti ile Gözlükçüler Odası Başkanı ve Yöneticileri Belediye Başkanı Mehmet Savran'ı makamında ziyaret ettiler.

Savran: 'Şehrimiz İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz'

Kendileri ile ayrı ayrı görüşen Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran, misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, biz birlikte büyük bir aileyiz ve hep birlikte şehrimiz için çalışmayı sürdüreceğiz dedi.

Başkan Savran, hiçbir ayrım yapmadan, her görüş ve düşünceden, her sektör ve her kesimden vatandaşlarımızın görüşlerini çok önemsiyoruz. İnşallah, tüm paydaşların aktif katılımıyla birlikte, sosyal belediyecilik anlayışıyla bu talepleri ve önerileri gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

SAVRAN: “BİRLİKTELİĞE İHTİYACIMIZ VAR”

Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran, “Nevşehir’de hiçbir kurum kuruluş yada kişiyle sorunumuz yok. Bu şehrin birlikteliğe ihtiyacı var. Bizler hepimiz bu şehrin evladıyız ve Bizim için Nevşehir sevgisi her şeyin önündedir. Dolayısıyla bu şehri hep birlikte layık olduğu yerlere taşımak bizim boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.