Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Belediye tarafından yürütülen çalışmalarda mahalle ,esnaf ve hane ziyaretlerinde, çocukların üzerine titriyor. Her fırsatta çocuklarla bir araya gelen ve çocuklarla sohbet eden Başkan Savran, samimi tavırları ile kısa sürede çocukların sevgilisi oldu.

Başkan Savran’dan Nevşehir'deki Okullara Ziyaret...

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Simya Koleji, 75. Yıl İlkokulu ve H. Avni İncekara Fen Lisesi’ni ziyaret etti. Savran, okul idarecileri ve öğretmenlerle sohbet ederek öğrencilerin çeşitli etkinliklerine katıldı.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ilk olarak Simya Koleji’ne gitti. Burada düzenlenen Bahar Şenlikleri’ne katılan Savran, öğrenciler arasında düzenlenen yarışmaları izledi.

Bugün okul ziyaretlerinde çocuklarla bir araya gelen Nevşehir Belediye Başkanı Savran; "Yavrularımız Okulları ile biz yavrularımız ile hasret gideriyoruz.

*H. Avni İncekara Fen lisesi 
*Simya Koleji, 
*75. yıl İlkokulu ve Ortaokulumuzda ki minik öğrencilerimiz ile birlikteyiz. Çocuklarımızla eğitici oyunlar oynayıp, gözlerindeki mutluluğu paylaşıyoruz." dedi.

Çocukların geleceğin teminatı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Savran,“Çocuklar bizim herşeyimiz. Bu gün biz çocuklarımıza sevgi göstereceğiz ki geleceğin büyük Türkiye’sinde çocuklarımız önemli yerlerde yer alarak ülke ekonomisine, ülkeninin kalkınması katkıda bulunsunlar. Biz bu doğrultuda çalışmalarımızda çocuklarımızı unutmuyoruz. Onlara ne yapabiliriz, çocukların boş zamanlarını değerlendirmeleri için neler yapabiliriz, onun hesaplarını yapıyoruz. Çocuklar mutlu oldukça biz huzur buluyoruz. Çocuklarımıza, geleceğimizin teminatlarına ne yapsak azdır” dedi.

Büyüyünce bende Nevşehir'in Doktor Başkanı Olacağım...

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ı çiçeklerle karşılayıp, sevgi gösterilerinde bulunan çocuklar, "Büyüyünce bende Nevşehir'in Doktor Başkanı Olacağım..." diyerek Başkan Savran ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Başkanları Savran'ı çok sevdiklerini ifade eden çocuklar, zaman zaman da Başkan Savran’ı görmek için belediyeye gittiklerini sözlerine eklediler.