Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, sıcak asfalt çalışmalarını ve yeni nesil boru döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek gerekli gördüğü noktalarda talimatlarını verdi.

Uçhisar Kasabası Fatih Caddesinde 1 Eylül 2022’de başlayan sıcak asfalt çalışmasının ekim ayı içerisinde tamamlanarak yeni ve modern bir şekilde halkımızın kullanımına sunulacak. Ayrıca insan ve çevre sağlığını olumsuz yönde etkileyen asbestli su hattı boruları değiştirilip yerine ekonomik ömrü uzun, dayanıklı ve insan sağlığına zararsız yeni nesil borular döşenecek.

Konuyla ilgili konuşan Uçhisar Belediye Başkanı Sayın Osman Süslü yaptığı açıklamada: “Kasabamızın çehresini değiştirmek üzere çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Kasabamızda bulunan Fatih Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması ekim ayı içerisinde tamamlanacak. Asfaltlama çalışmalarımızın kısa zamanda son bulmasıyla kasabamızın ulaşımında büyük rahatlık sağlanacak. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu çalışma sırasında halkımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum. Ayrıca Kasabamızda eskimiş olan ve insan sağlığını tehdit eden asbestli boruları değiştirip yerine daha sağlıklı ve ömrü uzun olan ‘yeni nesil borularla’ değiştiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla Kasabamızı daha da güzelleştirip modern bir görünüme kavuşturacağız. Kasabamız halkına layıkıyla hizmet etme çaba ve gayretinin içerisindeyiz” diye konuştu.