Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Eleştiri Meclisi’nde vatandaşların eleştirilerini dinleyerek cevaplandırdı.

Belediye Başkanı Rasim Arı’nın gelenek haline getirdiği Eleştiri Meclisi’nde "Halk Günleri" buluşması Kapadokya Kültür Merkezinde gerçekleşti.   

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer, Bektaş Demir, Ersin Erol ve Ersan Erkut'un da eşlik ettiği Eleştiri Meclisinde Başkan Arı, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak vatandaşların yönelttiği eleştiri ve soruları yanıtladı.  

Göreve geldiği ilk günden itibaren şeffaflığın sağladığı sosyal hesap verebilirlik ve erişilebilir karar alma anlayışı ile örnek bir yönetim sergileyen Belediye Başkanı Rasim Arı, tüm Türkiye'ye örnek olacak hesap verilebilirlik ve şeffaf belediyecilik uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. 

Eleştiri Meclisi’nde Belediye Başkanı Rasim Arı ile buluşan Nevşehirli vatandaşlar, acil çevre yolu taleplerini dile getirirlerken, Şehir içi trafik yoğunluğu sebebiyle yaşanan sorun ve park sorunu, halk otobüslerinde yaşanan sorunlar hakkında yaşadıkları sorunların çözümünü istediler. 

Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda konuşan Arı, “Her zaman doğruyu yapmayabiliriz. Zaman zaman fark etmeden, istemeden yanlış şeyler de yapabiliriz. Bu anlamda bize her türlü eleştirinizi, her türlü talebinizi iletmekte lütfen özgür hissedin. Ben herkesin eleştirme hakkı olduğunu düşünüyorum. Halkın oyuyla seçilmiş temsilcisi olan herkesin bu eleştirilere açık olması gerektiğini düşünüyorum.” dedi. 

Programda Nevşehir Belediyesi’nin son dönemde gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında da vatandaşları bilgilendiren Arı, önümüzdeki dönemde altyapı çalışması gerçekleştirilecek olan bölgeleri açıkladı. Ve vatandaşların yılbaşını tebrik etti.