Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Proje Yarışmasında ödüle layık görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 884 belediye başkanının katıldığı Yerel Yönetimler Gençlik Festivali kapsamında Yerel Yönetimler Proje Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

“Gençlik ve Yerel Yönetimler” temalı proje yarışmasında "Gençlik Spor Kompleksi" projesi ile Türkiye 1.liği ödülüne layık görülen Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.

Böylesine önemli bir ödülü almaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş , Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden bu ödülü almaktan büyük onur duyduğunu belirtti. 

Başkan Ateş; "Gençlik ve Yerel Yönetimler temalı proje yarışmasında “Gençlik Spor Kompleksi Projemiz” ile Türkiye'deki 387 Belde Belediyesi arasında ilk 3’e girerek; büyük bir gururla Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ellerinden ödülümüzü aldık. Bu projede emeği geçen personellerimize ve Ankara’da bizleri yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ederim. Ortahisarımıza hayırlı uğurlu olsun…" dedi.