Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Lale Caddesi 2. etabında sürdürülen çalışmaları denetledi.

Başkan Arı: “Şehir içi tüm yollarımızı güzelleştirmeye, değiştirmeye devam edeceğiz. Halkımız bunu hak ediyor.” dedi.

Belediye Başkanı Rasim Arı, Lale Caddesi sıcak asfal döküm çalışmalarının 2. Etabı olan Ziraat Bankası Kavşağı ile Meteris Meydanı arasında incelemelerde bulundu. Mevcut parke taşların söküldüğü ve altyapı çalışmalarının başlatıldığı yolda yürütülen çalışmalara ilişkin birim müdürlerinden bilgi alan Arı, buradaki çalışmaların tamamlanmasıyla Lale Caddesi’nin modern bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Altyapısı, yaya kaldırımları ve otobüs durakları yenilenecek olan cadde de aynı zamanda 1. etapta olduğu gibi yeşil bant uygulamasına da gidileceğini ifade eden Arı: “Şehir merkezimizdeki yaşam şartlarını daha kaliteli bir seviyeye ulaştırmak adına yol yenileme, sıcak asfalt serimi ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyoruz. Lale Caddesi’nin ilk etabında ekiplerimizin titiz çalışması sonucunda eski görüntüden eser kalmadı, yollarımız ve yürüyüş alanlarımız çok güzel bir görüntüye kavuşmuş oldu. Asfalt ekibimiz mesai mefhumu gözetmeden kalıcı hizmetler ulaştırmaya devam ediyor. İl merkezimizdeki araç ve yaya trafiğinin yoğun olarak yaşandığı bu tür bölgelerimizde ki değişim hizmetlerimiz planlı olarak sürecek. Hedefimiz; modern, çağdaş bir Nevşehir. Bu hedefe ulaşmak içinde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hizmet için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmenin ayrıca gururunu yaşıyoruz. Hizmetlerimiz sırasında sabır gösterip ilgi ve desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 Cadde esnafı ile de bir süre sohbet eden Başkan Arı, belediyenin sürdürdüğü çalışmalar konusunda vatandaşlara bilgi verdi.

Esnaflar ve vatandaşlar ise belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, Başkan Arı ve ekibine teşekkür etti.