Nevşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri sanayi bölgesinde kar temizliği ve tuzlama çalışması yapıyor.

Nevşehir’de etkili olan kar yağışı ve soğuk hava ile birlikte ulaşımda aksama yaşanmaması için büyük çaba sarf eden belediye ekipleri sanayi bölgesinde yoğunlaştı.

Pazartesi günü esnaflar işyerlerini açmadan önce Yeni Sanayi Sitesi ve Lale Sanayi Sitesi’ndeki tüm blokları ve ara yolları temizlemeyi hedefleyen ekipler çalışmalarını gece saatlerine kadar sürdürecek.

Sanayi bölgesinde çalışan karla mücadele ekiplerini ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, görevli personellere kolaylıklar diledi.

Savran, “Burada çalışmalarımıza sanayi meydanımızdan başladık. İnşaallah sabah işyerlerini açmak için sanayiye gelen esnaflarımız ve vatandaşlarımız mağduriyet yaşamayacak. Buranın ardından Toptancılar Sitesi ve Galericiler Sitesi’nde çalışma yapacağız. Ara sokaklarımızın önemli bir bölümünü de açtık. Açamadığımız ara sokaklarda çift taraflı araç parklanmasından kaynaklanan sorun var. Belediyemiz tüm gücüyle gece boyunca sahada olacak. Hem kendi iş makinelerimiz hem de kiralık araçlarımız ile tüm gücümüzle çalışacağız.” dedi.