Kurban sevincini ihtiyaç sahipleriyle paylaşmak artık çok kolay. EFT ve havale yöntemlerinden makbuz karşılığına, online bağıştan çağrı merkezi aracılığıyla bağışa varana kadar pek çok yöntem ile derneğimize kurban bağışında bulunabilir; bu vesileyle yurtiçindeki ve yurtdışındaki ihtiyaç sahiplerine yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz.
 
Web adresimizden (www.kurbanbagisla.com) hızlı bağış yapabilir ve anlaşmalı bankalarla 4 taksit imkânından faydalanabilirsiniz.
 
Hesaplarımızın bulunduğu banklarda Beşir Derneği ismini söyleyerek kurban hisse bedelini masrafsız yatırabilir ya da IBAN numarasını web adresimizden alarak internet bankacılığı sayfanızdan kurban bağışınızı yapabilirsiniz. Bu işlemleri yaparken bağışçımızın adı, soyadı, GSM numarası ve kurban bağışının türü (vacip, adak, akika, nafile, şükür vs.) açıklama bölümüne yazılmalıdır.
 
Kurban bağışınızı çağrı merkezimizi (0216 375 4042) arayarak de gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Türkiye’nin her ilinde bulunan temsilciliklerimizden veya tanıtım stantlarımızdan makbuz karşılığında kurban bağışında bulunabilirsiniz.
 
Kurban kesme vekâleti için çağrı merkezimizi aramanız ve vekâlet vermeniz gerekmektedir. Kurban bağışınızın takibini ise yine web sitemizin ‘Bağışçı Girişi’ bölümünde açılan size özel panelden takip edebilir, kurban kesim videonuzu izleyip indirebilirsiniz.