Bims sanayiciler derneği, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında bayrama sayılı günler kala Başkan Serhat Sonugelen ve  25 üyesi  Kızılay Nevşehir Şubesine kurban  bağışında bulunarak, paylaşmaya örnek oldular. 

Kurban Bayramına sayılı günler kala Bims Sanayiciler Derneği üyeleri  Kızılay’a kurban bağışında bulundu. 
Vekâletle Kurban Kesim Kampanyasını geleneksel hale getiren Kızılay, bu yılki kampanyasında da hayırseverlere “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” sloganıyla sesleniyor. Hayırsever milletin kurban vekâletleriyle yurt içi ve yurt dışında milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefleyen Kızılay, Kurban bayramının dayanışma ve yardımlaşma ruhunu dünyanın farklı coğrafyalarında da yaşatacak. 

Kızılay’ın geleneksel hale gelen Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası 2021 yılında da devam ediyor. “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” sloganıyla kampanya başlatan Kızılay, Türkiye dâhil 21 ülkede toplam 180 bini aşkın hisselik kurban kesmeyi hedefliyor. 

Yurt içi ile Yurt dışı Kurban Bedeli Tek Fiyat 1050 TL 

Kızılay vekâlet bedellerini ise yurt içi ve yurt dışı için 1050 TL olarak belirledi. Yurt dışından vekâlet vermek isteyenler ise 125 Dolar veya 105 Euro bedel karşılığında bir hisselik vekâletini Kızılay’a verebilecek. 

Vekâletle Kurban Kesiminde Kızılay Modeli Örnek Oluyor 

Kızılay’ın “Kurban’da Kızılay Modeli” sayesinde vekalet veren vatandaşlar için veterinerler tarafından seçilen kurbanlıklar, din görevlileri, veterinerler ve noterlerin bulunduğu ortamda dini kurallara uygun bir şekilde, son derece hijyenik ortamlarda, vekâlet sahiplerinin isimleri okunarak, Kurban Bayramı’nın ilk üç günü kesilecek. Bu model sayesinde hayırseverler kurban ibadetlerini, amacına ve kuralına uygun olarak yerine getirebilecek. Kesilen kurbanlar yurt içinde Et ve Süt Kurumu kombinalarında kavurma veya kıyma konservesi haline getirilecek ve yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. 

Kızılay Nevşehir Kurbana Sayılı Günler Kala Nevşehir’de 5 adet Kurban Bağış Standı Kurdu! 

Kurban Vekaleti Kızılay’a nasıl verilir? 

Kurban vekâletlerini Kızılay’a emanet ederek gerçek ihtiyaç sahibine ulaşmanın huzurunu yaşamak isteyen hayırseverler 0542 463 32 13  numaralı Nevşehir Kızılay İletişim hattını arayabilir,Gülbahçe’de bulunan standa gidebilir,Borsa Kavşağı üstü Vakıfbank karşısı 1.kat’ta bulunan Kızılay Şubesine gidebilir veyahut Nissara,Forum Kapadokya ve Gülbahçe’de bulunan Kızılay standları üzerinden gerçekleştirebilir.Evinden çıkamayan,bağış yapmak isteyen lakin bu imkanlara ulaşımı sıkıntı olan bireylerinse,Kızılay ekipleri evlerine gidip,makbuz karşılığı bağışlarını alacak! 

  1. Nissara Avm 

  1. ,Forum Kapadokya Avm , 

  1. Gülbahçe, 

  1. Ziraat Bankası Dörtyol Kavşağı 

  1. ,Bekirefendi Camii de 

  1.  Kurban bereketi yıl boyunca yaşasın diye Kurban Bağış standı kurdu. 

Kurban Bayramına sayılı günler kala Vekâletle Kurban Kesim Kampanyasını geleneksel hale getiren Kızılay, bu yılki kampanyasında da hayırseverlere “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” sloganıyla sesleniyor. Hayırsever milletin kurban vekâletleriyle yurt içi ve yurt dışında milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefleyen Kızılay, Kurban bayramının dayanışma ve yardımlaşma ruhunu dünyanın farklı coğrafyalarında da yaşatacak.ve kurmuş olduğu standlarda bağış alarak bu yıl da yüzleri güldürecek. 

Bağışlarla ilgili açıklamada bulunan Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ; 

Tam 153 yıldır ülkemizde ve dünyanın farklı noktalarındaki ihtiyaç sahiplerine milletimizin merhamet elini uzatan Kızılay, son dönemde yaşanan afetler ve pandemi döneminde de yardımlarıyla milyonlara destek oldu, olmaya da devam ediyor. Kurban Bayramı’na az bir zaman kalan bu dönemde de daha çok sofrayı bereketlendirmek için artık geleneksel hale gelen ve sloganı da; “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” olan Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası’nı yürütüyoruz bu bağlamda bu yıl kurban vekaletlerini Kızılay’a veren sayın Bims Sanayiciler Derneği başkanı Serhat Sonugelen ve üyelerine  çok teşekkür ederim,Kızılay’a vekaletlerini vermek isteyen tüm halkımızı standlarımıza ve şubemize bekliyoruz,0552 168 18 04 numaralı hattımızı arayıp bu konuda bilgi alabilirsiniz dedi..