Nevşehir Belediyesi tarafından Kayseri Caddesi’ndeki Hükümet Konağı önünde ve Çevre Yolu Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nde sıcak asfalt serimi gerçekleştiriliyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın girişimleri sonucunda Karayolları ağında bulunan Kayseri Caddesi’ndeki Hükümet Konağı önünde ve Çevre Yolu Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’ndeki İtfaiye Kavşağı ile Avanos Köprülü Kavşağı arasındaki yolun bozuk olan bölümlerinde sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Nevşehir Belediyesi ile Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ortak çalışma ile; tek yönü trafiğe kapatılan Kayseri Caddesi’ndeki Hükümet Konağı ile İŞKUR arasındaki 220 metrelik bozuk yol Nevşehir Karayolları 67. Şube Şefliği ekiplerince sabah erken saatlerde söküldü.

Paletli asfalt sökücü ile yaklaşık 2 saatte sökülen 220 metre uzunluğundaki yolda daha sonra Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

Çevre yolundaki Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nin İtfaiye Kavşağı ile Avanos Köprülü Kavşağı arasındaki bölümünde de yoğun bir çalışma gerçekleştiren belediye ekipleri burada da söküm işlemlerinin tamamlanmasının ardından asfalt serimine başlayacak.