Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel Irmak ve ilköğretim okulları müdürleri Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'u makamında ziyaret ederek teşekkür dileklerinde bulundular.

“BAŞKAN AKSOY’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Belediye Başkanı Bülent Aksoy’un talimatı ile Derinkuyu Belediyesi tarafından düzenlenen "İlköğretim Haftası Çocuk Etkiliği" nedeniyle teşekkürlerini ifade eden  Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel Irmak, eğitime ve çocuklarımıza verilen değerden dolayı yapılan etkinlik nedeniyle Belediye Başkanımız Sn.Bülent Aksoy’a teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

EĞİTİME TAM DESTEK

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Bülent Aksoy’da, Göreve geldikleri ilk günden itibaren, eğitime öncelik verdiklerini ve ilçedeki eğitim kurumlarının değişimi, gelişimi için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Aksoy, “Aydınlık yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın, daha iyi koşullarda eğitim hayatlarını sürdürmeleri için üzerimize düşen sorumluluğun farkında olduk ve her zaman eğitimi önceliklerimiz arasında tuttuk. İlçemizdeki okulların fiziki ve sosyal gelişimleri için elimizi taşın altına koymaktan asla kaçınmadık. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimiz ile işbirliği içerisinde olarak çocuklarımızın daha da uygun şartlarda yarınlara hazırlanması için çalışıyoruz” dedi.