Derinkuyu Belediyesi araç filosunu, halka sunulan hizmetlerin kalitesini artırmak için yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda belediye envanterinde bulunan eski cenaze yıkama aracı yerine Devlet Malzeme Ofisi aracılığı ile yeni cenaze yıkama aracı alındı.

Vatandaşımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti sunabilmek için her alanda faaliyetlerini sürdüğünü belirten Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy; "Belediyemzin ve halkımızın ihtiyaç duyduğu yeni cenaze yıkama aracımızı teslim aldık, keşke hiç bir zaman bu araca ihtiyaç duyulmasa ama, eski cenaze yıkama aracının çok eski olması nedeniyle yeni aracımızı aldık, ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Derinkuyu Belediyesi cenaze hizmetlerine yeni ve modern bir araç daha kattı.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy yaptığı açıklamasında; "Doğumdan ölüm sonrasına kadar hizmet verdiğimiz belediyecilik anlayışımızı en modern sistemlerle sürdürüyoruz. İnsana verdiğimiz değerin bir ifadesi olarak cenaze hizmetlerimizi büyük bir titizlikle sürdürmekteyiz. Verdiğimiz hizmetlerle vatandaşlarımızın acılarını birlikte paylaşıyoruz." dedi.

Başkan Aksoy, araç filolarını sürekli yenileyerek cenaze hizmetlerini daha iyi hale getirdiklerini belirtti. İlçe halkına ücretsiz olarak verilen bu hizmetleri aksatmadan yerine getirdiklerini ve acılarına da ortak olduklarını sözlerine ekledi.