Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıl Dönümü Kutlama Proğramı Düzenlendi.

Derinkuyu Hükümet konağında Atatürk Anıtına Çelenk Sunma ile başlayan proğram, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Ardından günü anlam ve önemini belirtilen konuşmalarla devam etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı Proğramına İlçe Kaymakamı Esra Demirtaş, Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Naim Uslu, İlçe protokolü, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Muhtarlar katıldı.

Atatürk Anıtı önündeki tören sonrası, Derinkuyu Kaymakamı Esra Demirtaş ve Belediye Başkanı Bülent Aksoy tebrikleri kabul ederek, vatandaşların Zafer Bayramı'nı kutladı.

Aksoy: "30 Ağustos Zafer Bayramımız 100'üncü yılında kutlu olsun"

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy; "Kaymakamımız Sayın Esra Demirtaş ve Cumhuriyet Savcımız Sayın Mustafa Naim Uslu ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kaymakamlık binası önünde düzenlenen çelenk sunumu programına katılıp, ilçe protokolümüz ve zafer coşkusunu yaşayan hemşehrilerimizle bir araya geldik. Türk milletinin zaferinin, Türk yurdunun bağımsızlığının ve destansı milli mücadelesinin bayramı olan 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun! 

Bu vesile ile, Bağımsızlık mücadelemizin destansı zaferinin 100.yıldönümünde; Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman ordusuyla bizlere bu toprakları vatan olarak bırakan şanlı ecdadımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum..." dedi.