Nevşehir'in Derinkuyu İlçesinde Altyapıda Büyük Değişiklik İçin İlk Çalışma Bugün Başladı.

Derinkuyu ilçesinin altyapı problemlerini gidermek için ilmek ilmek işleyecek içme suyu hattı, Temiz Su Arıtma Tesisi ve Yeni Su Depoları altyapısı projelerinin inşaat çalışmalarına başlanıldı...

İhaleleri yapılarak onaylanan ve yüklenici firmalar ile sözleşmeleri imzalanan projeler için çalışma başlatıldı.

Derinkuyu İlçesinin içme suyu hattının tamamının değişimi için yüklenici firma tarafından ilk kazma vuruldu.

Derinkuyu İlçe halkımızın sağlıklı içme suyu tüketebilmesi için yapılacak alt yapı ve tesisler ile bölgemize örnek olacaktır.

  • Temiz Su Arıtma Tesisi
  • Yeni Su Depoları
  • İçme Suyu Hattı

Derinkuyu ilçesini ilmek ilmek işleyecek altyapı yenileme çalışmalarına başlanıldığını ifade eden Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy; Hedefimiz Mutlu İlçe Derinkuyu kapsamında altyapı problemsiz ilçe olmaktır" dedi. Derinkuyu ilçesinde yaptıkları altyapı ve diğer yatırımlar ile birlikte ilçenin çehresinin de değişeceğini ifade eden Başkan Aksoy, Derinkuyumuzun her bir köşesine ayrım yapmaksızın önem veriyoruz. Bundan dolayı yatırım programımızı hazırladık. Önce sağlık Önce İnsan disturu ile öncelik verdiğimiz içme suyu projemizde bugün ilk kazma vurdulu. Derinkuyu ilçemize hayat katacak bu önemli projelerin ilçede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. dedi.