Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Derinkuyulu vatandaşlara, vaka sayılarının düşmesi ve sarı'dan maviye dönmek için tüm tedbirlere daha sıkı uyulması çağrısında bulundu.

Başkan Aksoy, yeni tip koronavirüs risk değerlendirme haritasında sarı olarak belirlenen orta riskli iller arasında yer alan Derinkuyu ilçemizi mavi ile tanımlanan düşük riske taşımayı hedeflediklerini bildirdi.

AKSOY: “HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Salgın sürecinin başından beri denetimlerin aralıksız sürdüğünü ifade eden Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, “Ülke genelinde başlatılan denetim seferberliği kapsamında Dinamik Denetim Süreci’ne bu kez tüm belediyemiz personelleriyle birlikte dahil oldu ve gerçek bir seferberlik halinde ilçe genelinde esnaf ve vatandaşlarımıza uyarılarda bulunuldu. Hedefimiz Mavi diyerek ilçemizi orta riskli sarı kategoriden düşük riskli mavi kategoriye geçirmeye kararlıyız. Bunu hep birlikte başaracağımıza inanıyoruz. Denetimlerde hemşehrilerimizin gösterdiği hassasiyete de ayrıca teşekkür ediyorum. Bizim için sağlığınız önemli” dedi.

Denetim ve sıkı tedbirlerine devam eden Derinkuyu Belediyesi tarafından bu kapsamda esnaflara Maske ve Dezenfektan hediye edildi. "Yaşanan koranavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle faaliyetlerine ara veren ve Yeni Kontrollü Normalleşme sürecinin başlamasıyla kepenklerini açan esnaflara Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy’un talimatı ile maske ve dezenfektan hediye edildi. Ekipler, pandemi kurallarına daha sıkı uyulması konusunda esnaf ve vatandaşları uyardı."