Derinkuyu Belediyesi tarafından merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen çalışmalar, vatandaşların takdirini topluyor. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Derinkuyulu vatandaşlar Başkan Bülent Aksoy’a ve ekibine teşekkür etti.

En son Derinkuyu İlçe Entegre Hastanesinin bahçesini peyzaj çalışmalarıyla çiçeklerle süsleyen Başkan Aksoy, mor renklerle bezenmiş yeni görüntüsü ile lavanta tarlalarını aratmıyor.

Vatandaşlar, Çalışmalardan Dolayı Başkan Aksoy’a Teşekkür Etti....

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise şunları söyledi; ”Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz çalışmalarından çok memnunuz.  Başkan Aksoy'la birlikte İlçemizin çehresi değişti. Yollarımız, Okullarımız, Hastanemiz, Camilerimiz adeta çiçek gibi oldu. Özellikle içerisinde bulunduğumuz pandemi dönemine rağmen çalışmalarını aralıksız sürüdürüyor. Toki inşaatımız, Nakliyeciler sitesi Tır ve kamyon garajı inşaatımız, Taziye evi inşaatlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yine Sanayi sitemiz içinde start verildi. 

Bizleri, düğünümüzde, bayramımızda, hastamızda, cenazemizde hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Yarınımız geleceğimiz çocuklarımıza verdiği değeri ise gerek Eğitime gerekse spor tesislerine yaptığı yatırım ve destekleriyle gösteriyor. Ayrıca, hastane bahçemizi peyzaj çalışmalarıyla lavanta tarlasına dönüştüren Belediye Başkanımız Bülent Aksoy’a bir kez daha teşekkür ederiz. Başkanımız Bülent Aksoy’tan Allah razı olsun. Kendisine güveniyor ve başarılar diliyoruz.” diyerek hem teşekkür ediyor hemde destek veriyorlar.