Derinkuyu Belediyesi'nin sokak iftarları yerine vatandaşların evlerine konuk olarak sıcak iftar yemeği ulaştırdığı ve samimiyeti paylaştığı sofralar, bu yılda, koronavirüs sebebiyle kurulamasa da belediye ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor.
 

Derinkuyu İlçesinde İhtiyaç Sahiplerine İftarlık Dağıtımı Başladı

Derinkuyu Belediyesi, Kaymakamlık ve Hayırseverlerin katkılarıyla Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek hizmeti sağlıyor.

İftar yemeklerinin hazırlandığı dağıtım merkezinde incelemlerde bulunan Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, “Kıymetli hemşehrilerimiz, çok şükür 11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayına kavuştuk. Bu senede salgın nedeniyle maalesef bir araya gelemeyecek ve iftar sofralarında buluşamayacağız. Varsın bu yılda böyle olsun, yeter ki sağlık olsun. Biz, Derinkuyu ilçemizde dayanışma ruhunun en üst düzeyde olduğu anlardan geçiyoruz. Hayırseverlerimiz, Kaymakamlığımız ve Belediyemizin katkılarıyla Ramazan Ayı boyunca sıcak iftar yemekleri dağıtımına başlıyoruz.  Huzur ve bereketin ayı olan Ramazan ayı Derinkuyu’da tüm maneviyatıyla yaşanıyor. Ben bu vesile ile Ramazan ayı birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ve dayanışmanın en üst düzeyde olması gereken bir aydır. Ben Ramazan Ayının tüm insanlığa, tüm İslam alemine huzur, sağlık ve mutluluğu beraberinde getirmesini diliyorum. Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Hayırlı Ramazanlar” dedi.